Fanny Wybenga MSc (1987) is als GZ-psycholoog werkzaam bij Praktijk Rood. Fanny voltooide haar GZ-opleiding in 2014. Voorafgaande aan haar opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog voltooide zij haar master Orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden in 2010. Fanny heeft ervaring binnen de specialistische GGZ en basis GGZ.

Fanny’s algemene behandeldoel is om de veerkracht en vaardigheden van zowel de cliënt als de ouders te versterken, zodat zij zich sterker en wijzer voelen dan voorheen. Haar werkwijze wordt gekenmerkt door toegewijde aandacht, enthousiasme en optimisme, met een vleugje humor.

De aandachtsgebieden van Fanny omvatten opvoedingsproblematiek, gedragsproblematiek, ontwikkelingsstoornissen, trauma, angst, depressie, dwangstoornissen en tics, evenals persoonlijkheidsproblematiek.

Fanny geeft werkbegeleiding aan verschillende medewerkers binnen Praktijk Rood ter waarborging van de kwaliteit van de diagnostiek en behandeling. Daarnaast is ze teamleider en is ze verantwoordelijk voor de GZ-opleiding binnen Praktijk Rood.

Fanny heeft de volgende registraties:
BIG: 99918273725
AGB: 94011539

Kwaliteitsstatuut van Fanny Wybenga