Inge Rozeboom (1981) werkt sinds december 2019 als orthopedagoog bij Praktijk Rood. Zij heeft haar master pedagogische wetenschappen behaald aan Universiteit Utrecht, afstudeerrichting psychosociale problemen bij kinderen en jeugdigen.

In de jaren daarna heeft zij gewerkt met kinderen met ernstige gedragsproblemen en als orthopedagoog bij verschillende praktijken. Hier heeft zij zich bekwaamd in het verrichten van diagnostisch onderzoek bij kinderen en jeugdigen met leer-, gedrags- en sociaalemotionele problemen en ontwikkelingsstoornissen. Inge heeft daarnaast ervaring met het behandelen van kinderen en jongeren met een verscheidenheid aan klachten. In haar werk ziet Inge het vooral als haar taak om een cliënt met een positief gevoel en kennis van eigen kunnen de deur uit te laten gaan. Met humor en empathisch vermogen probeert zij een prettige samenwerking te realiseren waarbij zij graag meedenkt met wensen van alle betrokkenen.

Inge is geschoold in cognitieve gedragstherapie en in het aanbieden van de Cogmed werkgeheugentraining en heeft opleidingen gevolgd voor diverse behandelingen/protocollen, waaronder Zelf plannen. Momenteel volgt zij de postmaster opleiding tot GZ-psycholoog.

Inge heeft de volgende registraties:

SKJ: 120004486
AGB: 94103840