drs. Jet Geldof -Vleeming (1983) werkt als GZ-psycholoog bij Praktijk Rood. Na haar studie klinische ontwikkelingspsychologie aan de UVA heeft Jet ervaring opgedaan op de psychosociale afdeling van de VU en daarna een aantal jaren bij twee verschillende schoolbegeleidingsdiensten waar ze zich vooral richtte op de diagnostiek en begeleiding van (hoog)begaafde kinderen en dyslectische kinderen. Zij heeft de postdoctorale opleiding ECHA Specialist in Gifted Education gevolgd aan de Radboud Universiteit om haar kennis over begaafdheid te vergroten.

Binnen Praktijk Rood doet Jet psychologisch onderzoek naar (hoog)begaafdheid, dyslexie, ADD/ADHD, autisme (ASS), leerstoornissen en spraak-/taalstoornissen. Daarnaast geeft ze verschillende trainingen, dyslexiebehandelingen en individuele begeleidingen.

Jet is bij praktijk Rood gaan werken omdat ze graag meer ruimte wilde hebben om kinderen en hun ouders echt verder te helpen. Het geeft haar veel voldoening om met ouders en kinderen in gesprek te gaan en op zoek te gaan naar hoe ze hen kan helpen om de problemen waar ze mee naar praktijk Rood komen weer hanteerbaar te maken en ze het vertrouwen te geven om zelf weer verder te gaan.

In de begeleiding aan kinderen, jongeren en hun ouders maakt Jet gebruik van wetenschappelijk onderbouwde en bewezen behandelingsprotocollen.

Jet heeft de volgende registraties:
NIP: 201263
BIG: 39933818925
AGB: 94105705

Kwaliteitsstatuut van Jet Geldof-Vleeming