Jette van Wijk heeft haar master Klinische Ontwikkelingspsychologie behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie heeft Jette zich verder gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van diverse ontwikkelingsproblemen, vergelijkbaar met haar collega’s bij Praktijk Rood.

Jette voert zowel (neuro)psychologisch onderzoek als behandelingen uit en heeft ervaring op diverse gebieden zoals dyslexie, AD(H)D, autisme, (faal)angst, depressie, negatief zelfbeeld, en problematiek rondom executieve functies en werkgeheugen. Haar behandelingen zijn voornamelijk van cognitief gedragstherapeutische aard. Jette heeft als doel binnen behandelingen het versterken van de veerkracht en vaardigheden van de cliënt en diens ouders, zodat zij beter kunnen omgaan met moeilijke periodes in het leven en weer beter in hun vel komen te zitten.

Naast haar professionele werk heeft Jette een passie voor roeien, wat zij in haar vrije tijd graag doet. Deze hobby helpt haar om in balans te blijven en haar energie op peil te houden, wat bijdraagt aan haar toewijding en enthousiasme in haar werk bij Praktijk Rood.

Jette heeft de volgende registraties:
SKJ: 130006796